AFYONKARAHİSAR / ŞUHUT - Karaadilli Anadolu Lisesi

Karaadilli Anadolu Lisesi

0(272)7487177
Adres
KARAADİLLİ BELDESİ ERENLER MAH. ŞEHİT VELİ CEYLAN CAD. KARAADİLLİ LİSESİ SİTESİ NO 31 İÇ KAPI NO Z01 ŞUHUT / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Eğitim-öğretimde kaliteli ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
08:30 / 15:10
Kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Karaadilli Belediyesi´ne ait toplu taşıma servis araçları günün belirli saatlerinde Şuhut/Karaadilli yolcu taşımacılığı yapmaktadır
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ŞUHUT İlçesine 35 km uzakta bulunan okulumuz AFYONKARAHİSAR/Merkez iline 60 km uzaklıktadır