AFYONKARAHİSAR / ŞUHUT - Karaadilli Anadolu Lisesi

Ock

Yapımı devam etmekte olan yeni kurum binamızın,öncelikle geleceğin umudu olarak gördüğümüz gençlerimize ve tüm kasaba halkımıza hayırlı olmasını dileriz.

Ara

Gençlerimize avukatlık mesleği ve Hukuk Fakültesi eğitimi hakkında meraklarını giderecek güzel bir eğitim sunumu yapıldı,başarılar dileriz.

Ara

Gençlerimize kahvaltı alışkanlığı kazandırmak amacı ile öğretmen ve öğrencilerimizin işbirliğinde ilk tenefüste kahvaltı etkinliği gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz öğrencilerine yönelik Jandarma Trafik Ekibi tarafından trafik bilgilendirme eğitimi verildi. Verilen eğitim sonucunda öğrencilerimiz trafik kurallarının önemi konusunda bilgi sahibi oldu.

Ara

TYT-AYT sınavlarına yönelik 13/12/2023 tarihinde okulumuzda deneme sınavı yapıldı.